IDEALNO

Azil u Čakovcu traži dvoje radnika koji će pomagati oko pasa. Ovo je jedini uvjet za taj posao

Voditeljica Aleksandra Hampamer kaže kako bi, zbog karaktera posla, bilo idealno kada bi zaposlili jednu ženu i jednog muškarca
Azil Čakovec

Ako volite pse, tražite posao i ne smeta vam ozbiljan rad, imamo ideju gdje možete pronaći zaposlenje. U čakovečkom azilu, koji trenutno treba dva radnika. Ono što oni rade jednako je kao i u svakom drugom azilu na svijetu: zapravo sve. Od hranjenja pasa, preko brige o njima, do čišćenja boksova...

Jedini preduvjet za taj posao je da zaista obožavate pse. Ako imate prema njima takve emocije, onda vam ništa neće biti teško. Sigurno je da posla ima, jer je riječ o skloništu koje ima najviše pasa u našoj zemlji, s obzirom na to da su primili ogroman broj životinja iz romskih naselja Čakovečke županije. No, ako volite četveronošce, briga o njima će vam biti draga, posebno kada imate na umu da činite nešto dobro.

O tome koliko su radnici azila sretni kad se neki pas udomi ne treba ni govoriti. Kako ne bi bili sretni kad pas koji je vjerojatno s ulice došao jadan i žalostan, na kraju uspijeva pronaći svoj sretan dom.

- Zbog karaktera posla, najidealnije bi bilo jedna muška i jedna ženska osoba. Radi se o poslovima čišćenja, hranjenja i skrbi o psima - objavila je jučer Aleksandra Hampamer, voditeljica skloništa, koja se nada da će joj se uskoro javiti pravi ljudi, s obzirom na to da joj je pomoć zaista hitno potrebna.

Za sve informacije može se nazvati na 099 4800 640. Zamolbu se šalje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:15