STRAVA ISPOD POVRŠINE

Bućkala se među valovima, prišuljala s leđa i promašila pluća za samo 10 centimetara: ‘Mislila sam da ću umrijeti...‘

Bodlja joj se zarila duboko u leđa, a raža joj je promašila pluća za samo 10 centimetara

Kristie O‘Brien napala raža

 Twitter/

Kristie O‘Brien s Floride susrela se sa smrću, a cijeli je traumatični događaj podsjetio na slavnog australskog lovca na krokodile Stevea Irwina. I njoj je raža probola leđa na plaži u Tampi, srećom promašila joj je pluća za samo 10 centimetara!

Kristie je sa suprugom Thomasom uživala na plaži kako bi pobjegla od nesnosne vrućine pa se odlučila osvježiti među valovima. Međutim, ubrzo je osjetila peckanje na leđima. Kad je pogledala iza, iz ramena joj je virila ogromna bodlja i shvatila je da je imala bliski susret s ražom.

Hitno je prebačena u bolnicu, gdje su joj na traumatologiji uklonili bodlju i liječili ranu kako bi spriječili otrovanje.

"Jučer, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je ozlijedila Stevea Irwina i skoro mi probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umrijeti, ali Thomas je bio uz mene i smirivao me", napisala je na svom Instagram profilu.

"‘Još uvijek je nevjerojatno bolno, poput naleta boli i kažu da je to samo zbog toksina koji se nalaze u bodlji same raže", rekla je za Fox13. "Prošla je kroz mišić, još ima toksina", dodala je.

O‘Brien je trenutno u bolnici, gdje će ostati još 7 dana kako bi liječnici bili sigurni da nije pokupila bakterijsku infekciju.

Ovaj incident podsjeća na šokantnu i tragičnu smrt australskog lovca na krokodile, Stevea Irwina. Njega je 2006. usmrtila raža dok je snimao na Velikom koraljnom grebenu.

Na temelju boje i veličine, riječ je vjerojatno o bičastoj raži koja je, prema Floridskoj komisiji za očuvanje riba i divljih životinja, neagresivna vrsta koja najčešće nije opasna za ljude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 06:59