ŽIVOTINJE NA ZVIZDANU

Bulj napojio krave koje su na vrućini zavezane ostavljene bez vode: ‘To više neću tolerirati!‘

‘Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati!‘
Miro Bulj
 Facebook

Na društvenim mrežama korisnici iz Sinja i okolice danas su dijelili fotografije krava koje žive u neprimjerenim uvjetima, a u akciju spašavanja potlačenih životinja uključio se i novoizabrani sinjski gradonačelnik Miro Bulj, piše Slobodna Dalmacija.

U Facebook grupi "Ajmo bit ljudi" jedna je korisnica danas napisala:

"Ajmo bit ljudi! Ne znam vidi li itko životinje koje se pate na ovom zvizdanu bez hrane i vode i bez krova nad glavom. Iza atletske staze, kraj tehničkog i u polju kraj kolektora i još dalje gore. Ima oko 25 krava koje su zavezane i tako stoje na mjestu, čekaju sudnji dan. Vlasnik je Slavko Domazet. Bilo bi im bolje da nemaju vlasnika, bar bi otišle do kanala nekog i napile se vode..... Jučer je jedno tele odrišio da bi ga premjestio na drugo mjesto, a ono se otrglo i otrčalo do kanta da bi se napilo vode koje nema. Ma prestrašno!!!!!! Može li netko nešto učiniti? Gradonačelnik? Ljudi, pomozite", stoji u objavi koja se nastavila dijeliti društvenim mrežama. Nije trebalo dugo da se pokrene akcija spašavanja.

image
Facebook objava
Facebook
image
Spašavanje krava
Facebook

A uključio se i gradonačelnik Sinja.

"Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati!", napisao je Bulj i podijelio video u kojemu se vidi kako sam iz bunara uzima vodu za potlačene životinje, piše Slobodna Dalmacija.

image
Miro Bulj
Facebook
image
Miro Bulj
Facebook
image
Miro Bulj
Facebook
image
Miro Bulj
Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 06:11