TVRDOGLAVI MAGARAC

Casanova s Farmice uspio u svojem naumu i konačno oborio s nogu svoju voljenu

Iako mu je za to trebalo prilično vremena, Miško nije odustajao od svoje ljubljene Zorke

Miško i Zorka

 Farmica

Magarac Miško jedan je od najpoznatijih stanovnika našičke Farmice, a otkako je tamo došla magarica Zorka, pati zbog slomljenog srca. Dao je sve od sebe da je zavede, ali Zorka se baš i nije dala. Nije pala na njegov šarm, na duge i zaljubljene poglede, na poeziju koju joj je recitirao (a koja je ljudskim ušima zvučala kao obično magareće glasanje, ali sigurno je to bio neki njihov Petrarca).

Ništa nije pomoglo.

Ljudi bi odustali - vrijeme zavođenja ne traje vječno i ako nas netko ne želi, zaboravimo tu osobu. No, Miško je tvrdoglav kao i svaki pravi magarac i nije mu ni na pamet palo da odustane od svoje ljubavi. Odlučio se za nju boriti sve dok ne bude njegova.

To mu je i pošlo za rukom. U snimci koju je objavila voditeljica Farmice vidimo novi zaljubljeni par, a glazbena kulisa im je pjesma Enchanted Taylor Swift, u kojoj ona govori o muškarcu koji ju je začarao na prvi pogled. Nije da je to Mišku pošlo za rukom, taj je svoju draganu osvojio nakon mnogih pogleda, no pokazao nam je da se za pravu ljubav vrijedi boriti.

Uvijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:42