UVIJEK DOSTOJANSTVEN

Chase je svjestan svog porijekla, čak i kad ide na šišanje... Njegove reakcije su urnebesne!

No, zbog takvog njegovog ponašanja zaista je lako raditi s njim, tako da je on gost kakvog svaki groomer priželjkuje
 YouTube

- Mi groomeri ponekad imamo čast raditi s kraljevskim stvorenjima. Ovo je Chase i on je Cavalier King Charles španijel. Ovi psi od nas podanika očekuju da se pokorimo svim njihovim potrebama - tako počinje urnebesni video u kojem vidimo kako izgleda grooming jednog psa.

I to ne bilo kakvog psa - Chase, naime, ne reagira ni na šišanje, ni pranje, ni sušenje, a bome ni na rezanje noktiju. Ne zato što mu se sve to sviđa, jer vjerojatno nema pretjerano dobro mišljenje o tim aktivnostima, nego zato što je svjestan svojeg porijekla.

Dobro, možda nije svjestan, ali ima to kraljevsko držanje i očito smatra kako bi prigovaranje ili pak pokušaj bijega, recimo, bio loš za njegovu reputaciju. Također, preferira sjedenje, bez obzira na to što mu se trenutno događa. Kraljevsko sjedenje, naravno.

- Kada ga navedem na ustane kako bi ga istrimala, gleda me s čistim prijezirom. Šišam mu nokte i mogu ga čuti kako koluta očima. Kad mu šišam dlaku s ušiju, totalno je osramoćen jer sam mu toliko blizu licu, ali ne dao bog da se makne, jer bi to zahtijevalo ustajanje - kaže groomerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:22