Nerazdvojan duo

Čovjek i labud su najbolji prijatelji, sve rade zajedno: Šeću ulicom, idu u teretanu, grle se...

Možda Toto nije oduševljen baš svime što rade, ali dok god je njegov vlasnik tamo, on izgleda veoma zadovoljno.
 TikTok screenshot

Mnogi su se na vlastitoj koži uvjerili da nijednoj životinji nije pametno nametati svoje prijateljstvo. Vrijedi to i za labudove. Premda izgledaju nježno dok plove vodenom površinom, mogu ozlijediti osobu koja ih gnjavi. Pod to spada maženje i ljubljenje. Nijedan labud to neće dozvoliti samo tako, već za osobu mora biti vezan. To je ili netko tko ga je othranio ili mu je pak pomogao u nevolji. Drugim riječima, bliskost je dozvoljena samo ljudima od povjerenja.

Labud imena Toto ima jednog takvog čovjeka, kojeg iznimno voli.. Kad mu muškarac priđe, labud dozvoljava da ga pomazi, a onda i da ga poljubi. Dvojac je nerazdvojan i većinu stvari rade zajedno.

Ima još takvih snimki: vidimo Tota kako za svojim vlasnikom hoda po gradu, potom kako ga ljulja na ljuljačci, kako razgledavaju majice... Jednostavno, provode vrijeme zajedno, baš kao i svi normalni prijatelji i očigledno uživaju u društvu onog drugog. Možda Toto nije oduševljen baš svime što rade, ali dok god je njegov vlasnik tamo, on izgleda veoma zadovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 23:12