NALJUTIO SE

Čovjek nije htio pustiti slona da prođe cestom, velika životinja ga naučila pameti

Muškarac je bio u šoku jer takvo ponašanje zaista nije očekivao
 Viralpress/Viral Press/Profimediaa

Vozači se često nekud žure i pritom ne žele pustiti životinju da prođe cestom ispred njih. To je uvijek loša ideja, a posebno je loša ako čovjek ne želi stati slonu. Premda su često miroljubivi i vole ljude, treba imati na umu da i slon može imati loš dan ili da je jednostavno sit ljudi koji se bezobrazno ponašaju. Što je najgore što bijesni slon može napraviti?

Ne želimo znati.

No, znamo što je napravio jedan prilično uzrujan momak sa surlom na Tajlandu. Oko 130 kilometara istočno od Bangkoka došlo je do sukoba slona i vozača. Slon je, naime, izašao iz šume i krenuo preko ceste, očekujući da će svi stati kako bi on prošao. No, jednom se čovjeku žurilo, pa je nagazio na gas i namjeravao je proći prije slona.

Velikoj se životinji to ni najmanje nije svidjelo, pa se zatrčao prema vozilo i prevrnuo ga. Čovjek je bio u šoku jer takvo ponašanje nije očekivao, a slon je mirno krenuo dalje svojim teritorijem. Muškarca dalje nije ni pogledao, tako da životinja očito nije agresivna, nego je samo čovjeka odlučila naučiti što je pristojno ponašanje.

image
Viralpress/Viral Press/Profimediaa
image
Viralpress/Viral Press/Profimedia
image
Viralpress/Viral Press/Profimedia
image
Viralpress/Viral Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:28