JEZIVA SNIMKA

Čovjek smjestio četiri otrovne životinje u mali terarij, pogledajte što su napravile

Snimka je do sada pogledana 6,5 milijuna puta, a mnogi su bili iznenađeni onim što se događa

Ilustracija

 Dmitry Sytnik/Panthermedia/Profimedia

Snimka je to koja zaista nije za one koji se boje, redom, zmija, škorpiona, pauka ili stonoga. Otrovnih, jasno, svih po redu. Oni koji te životinje smatraju jezivima, a posebno ih užasava njihov način kretanja, ovu snimku neće pogledati do kraja, sasvim sigurno. Neće se ona svidjeti ni onima koji se pitaju kakav to vlasnik svoje kućne ljubimce stavlja na isto mjesto, a zna da mogu ubiti jedni druge.

No, ako pogledate snimku do kraja (a to je do sada napravljeno 6,5 milijuna puta) vidjet ćete da životinje uopće nisu napravile ono što bismo svi očekivali. S obzirom na to da su otrovne, a uz to su stavljene u mali prostor u kojem inače ne žive, bilo bi za očekivati da će se zbog stresa uslijed promjene prostora, sukobiti. S obzirom na otrov, taj bi sukob mogao biti fatalan za neke od njih. Ili čak sve, ovisi kako se bitka razvija.

- Veoma zanimljiv eksperiment. Koliko god da sam bio ljutit na početku ove snimke, smatrajući da je ideja veoma okrutna, smirio sam se kad sam shvatio da su te životinje, koje mi smatramo najopasnijima, živi dokaz koliko smo mi ljudi neinteligentni - napisao je jedan muškarac, a mnogi drugi su osudili autora snimke, optuživši ga da riskira živote ljubimaca zbog broja klikova na Facebooku i napisavši kako je ovo zlostavljanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:49