VIDEO

Čovjek snimio čudnu životinju u šumi, nekima je to dokaz da mitsko stvorenje zaista postoji

Ima onih koji tvrde da je ovo prevara, ali i drugih koji misle da se radi o kakvom medvjedu ili odbjeglom majmunu

Čudna životinja u šumi

 Twitter screenshot

Stvorenje među stablima je neobično utoliko što snimka nije napravljena iz dovoljne blizine da bismo utvrdili o kojem se stvorenju radi. Je li riječ o majmunu, medvjedu ili pak nekom drugom stvoru, teško je utvrditi. Jasno, s obzirom na to da je objavljen na stranici Bigfoot evidence (dokazi o postojanju Bigfoota), jasno je kako autor stranice ima jasno mišljenje o kakvom se stvorenju radi.

Snimka je nastala u gradiću Baxteru, smještenom u američkoj saveznoj državi Tennessee. Muškarac koji ju je snimio najprije je mislio da ga to prijatelj zafrkava - da on to skače po šumi i nastoji ga prestrašiti. No, onda je shvatio da stvorenje ima predugačke ruke - daleko duže od njegovog prijatelja, pa mu je šala odjednom postala manje zabavna.

Po načinu kretanja reklo bi se da je riječ o kakvom odbjeglom majmunu (ili čovjeku, tko zna, jer su neki komentatori objavili kako je autor snimke sam navodno priznao da je riječ o zafrkanciji), no po čupavosti krzna i veličini, prije bi to mogao biti medvjed. Mnogi su se, naravno, složili da je riječ o bigfootu, dok oni skeptičniji tvrde da je sasvim sigurno riječ o nekoj životinji čije je postojanje dokazano, samo se zbog udaljenosti ne može utvrditi o kome je točno riječ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:55