TO JE LJUBAV

Dala je otkaz i prodala kuću kako bi se brinula o 200 životinja. "Nikad nisam bila sretnija"

U njenom domu ima pasa, mačaka, kornjača, svinja, krava... Dolaze joj sve životinje kojima prijeti opasnost ili nemaju dom
 Adri Rachelle/Swns/Swns/Profimedia

Negdje u ovo doba prošle godine, Adri Rachelle udobno je živjela u svom domu i vodila malu kompaniju. Čuvala je tuđe pse i sasvim lijepo živjela od toga. No, cijelo vrijeme je maštala o tome da pomaže napuštenim životinjama. Viđala je sve više četveronožaca koji trebaju pomoć, pa je prelomila: promijenit će život.

image
Adri Rachelle/Swns/Swns/Profimedia

Prodala je kuću i kupila 200-tinjak godina staru kuću na farmi, negdje u bespućima američke Sjeverne Karoline. Tamo je uselila i počela dovoditi ničije životinje, onako kako je nailazila na njih. Neke je i spašavala od smrti. Osnovala je Wild Things Sanctuary i nije ni u jednom trenutku požalila.

- Trebala sam više vremena da brinem za njih, više prostora u kojem bi mogli biti i više prihoda da bih pokrila troškove. Zato sam prestala raditi svoj posao i preselila se u veliku kuću usred ničega - rekla je Adri za Jam Press.

U svoj novi dom preselila se u veljači prošle godine. U međuvremenu je kupila još nekoliko parcela oko nje, tako da ima i veći prostor. Sagradila je i dodatnu kuću, pa joj se doselila sestra.

image
Adri Rachelle/Swns/Swns/Profimedia

- Bila sam nervozna, kao i svi oko mene. Nije to bio lak izbor - mislim na odustajanje od posla kojeg sam godinama gradila i sigurnog izvoda prihoda. No, ne žalim. Nikad nisam bila sretnija nego sad - rekla je.

Osnovala je neprofitnu organizaciju, pa prima donacije svih koji podupiru njen rad. Sad, uz sestrinu pomoć, brine za 200 životinja. Ima ih svakakvih vrsta: pasa, konja, patki, kornjača, svinja, papiga...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:37