PRESLATKO

Djevojčica obožava patka: On joj je najbolji prijatelj, stalno ga grli i pjeva mu pjesmice

Zna kako ga primiti da mu bude ugodno, a obitelj ju je zbog ljubavi prema životinjama prozvala Mali Dr. Doolittle
 Screenshot

Djeca imaju čista srca, a to pokazuje snimka dvogodišnje Freye Rebel Stalker, koja je prava ljubiteljica životinja. Kao takvoj joj je najdraže posjećivati djeda i baku, koji žive u britanskom seocetu Ruleholmeu. Osim što ih jako voli, u njihovoj kući može pronaći brojne životinje. Sve ih voli, ali trogodišnji patak Ducky joj je omiljen. Njih dvoje su se upoznali kad je Freya imala godinu i pol, a ljubav je bila trenutačna i obostrana.

Njena baka Mandy Mclellan snimila je video na kojem vidimo nježne trenutke ovog neobičnog prijateljstva. Djevojčicu koja će uskoro napuniti tri godine vidimo kako grli Ducky i pjeva mu pjesme. Ne zanemaruje ni ostale: kad joj se približi obiteljski pas Nebo, nježno ga pomazi.

- Moja unučica jako voli životinje, ali posebno su joj drage patke. Ona i Ducky su se upoznali 2019. godine. Ducky se izlegao u inkubatoru i oduvijek je veoma pitom - kaže Mandy.

Freya k njoj i suprugu dolazi svake srijede, nakon što joj roditelji odu na posao. Čim dođe u kuću, odmah gleda gdje se njen omiljeni patak.

- Zna kako ga nježno uzeti i držati. Patke se moraju držati na određeni način, zbog njihovih krila. Freya dobro zna kako da Duckyja drži tako da mu je ugodno. Da se nju pita, on bi bio stalno u kući. Inače živi u dvorištu, a puštamo ga unutra nakratko, kad nas ona zamoli - priča Mandy i sjeća se kako je malena jednom, prije odlaska doma, tatu pitala može li Duckyja povesti doma.

- Kad je pitamo tko joj je najbolji prijatelj, kaže da je to patak. No, sjajna je ona i s drugim životinjama, pa je zovemo maleni Dr. Dolittle - priča Mandy.

Oduševili su je komentari nakon što je objavila snimku svoje unuke na TikToku. Vidjelo ju je više od pola milijuna ljudi, koji su komentirali kako čestitaju roditeljima koji su odgojili tako empatičnu djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:36