MUDRO?

Djevojka prekinula s dečkom zbog načina na koji se obratio njenoj mački

Članovi društvene mreže na kojoj je priča objavljena podržali su njenu odluku da zauvijek završi priču s njim

Ilustracija

 Parichart Thongmee/Panthermedia/Profimedia

Na jednoj društvenoj mreži pojavila se zanimljiva priča o vječnoj temi među vlasnicima ljubimaca: ljubavi koja ne voli njihovog ukućanina. Ovoga puta čovjek je bio taj koji nije volio djevojčinog člana obitelji. Riječ je o mački, koja je godinama živjela s njom. No, dečku se ona iz nekog razloga nikad nije sviđala.

Kad se uselio k svojoj curi, ona je mislila da mu mačka ne smeta baš previše. Možda je ne voli kao ona, ali vjerojatno će je s vremenom zavoljeti. Osim toga, nije bilo nikakvih problema, niti se on tužio.

No, jednog dana ga je čula kako se obraća njenoj ljubimici. Učinio je to u trenutku kad je mislio da ga ona ne čuje.

- Tako si jeb*** bezvrijedna - rekao je dečko mački, a glas mu je bio toliko pun zlobe, da se ona šokirala onim što je čula jednako kao i načinom na koji je to rečeno. Zapravo, priznala je u objavi, uplašila se i rekla dečku da odmah odseli od nje, pritom ne vodeći računa o činjenici da on nema gdje živjeti.

No, kasnije tog dana su razgovarali i ona mu je dozvolila da se vrati. Objasnio joj je da je to učinio jer je ona rekla da je stan njezin, a ne njihov. Uzrujalo ga je i to što je ona odabrala mačku, a ne njega.

Korisnici su joj savjetovali da ga izbaci zauvijek, jer on sigurno nije dobra osoba. Nakon nekoliko dana se javila i rekla da je zaista prekinula s njim, iselio se zauvijek i sada je sretna i sama sa svojom mačkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:48