Akcija spašavanja

Djevojka vidjela životinjicu koja je zapela u skate parku i našla način da joj pomogne

Shvatila je da ga ne može uloviti, niti da to treba napraviti, nego da treba pronaći nešto što će mu pomoći da se sam izvuče

Štakor u skate parku

 Facebook screenshot

Mnogi neće ostaviti životinju u nevolji, bez obzira na to o kojoj se vrsti radi. Čak i ako se te vrste plaše ili je smatraju odbojnom, učinit će sve što mogu da pronađu način kako da je spase.

Ideja da spase štakora većini se ne sviđa, no jedna djevojka je odlučila pomoći. On je, naime, zapeo na prostoru skaterskog parka i s obzirom na oblik terena, nije se mogao sam izvući. Trudio se, no svaki put kad bi došao do određenog dijela zida jednostavno bi se skotrljao nazad. Jadna životinja je bila izbezumljena i pri kraju snaga, a onda ga je jedna djevojka na rolama odlučila spasiti.

Shvatila je da ga ne može uloviti, niti da to treba napraviti, nego da treba pronaći nešto što će mu pomoći da se sam izvuče. Uspjela je pronaći nekakvu dasku, koju je spustila unutra, a potom se pomaknula dalje kako bi mogla snimati, ali i kako se životinja ne bi plašila njene blizine.

Repato stvorenje vrlo je brzo shvatilo zašto je daska tu, pa ju je iskoristio da se veoma pažljivo vrati na dio zemljišta na kojem je trava. Potom je, osjetivši zemlju pod šapicama, pojurio u šumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:44