KAKVA AKCIJA!

Dobili dojavu o maloljetnicima koji rade kaos, a onda pomagali pernatim momcima da pređu cestu

Naravno, dojava je bila šala, a policajci su oduševili svoje pratitelje objavom fotografija na društvenim mrežama

Spašavanje pačića

 South Burlington Police Department

Policajci iz američkog South Burlington Police Departmenta imali su neobičnu i zabavnu intervenciju. Pozvali su ih, kako su napisali u objavi na društvenim mrežama, zbog 'maloljetnika koji su prouzrokovali kaos'. Jasno, nije bilo riječ o kakvim tinejdžerima koji rade nered na javnom mjestu, nego o - pačićima.

- Kad smo došli na mjesto koje su nam građani prijavili, shvatili smo da malena pernata stvorenja jednostavno pokušavaju prijeći cestu. Pri tome nisu imali nikakve instrukcije starijih, tako da se nisu znali pravilno ponašati. Naši policajci i nekoliko članova zajednice odlučili su pomoći malcima da dođu na svoj cilj i pridruže se mami. Osim toga, dali su im neke korisne savjete o tome kako sigurno prijeći ulicu - objavili su i dodali nekoliko fotografija s mjesta postupanja. Na njima vidimo te mlade delinkvente koji su, zaista, tek nekoliko dana slatki maleni pačići.

Njihovi pratitelji su im zahvalili na spašavanju malenih, te suosjećanju i brzi koju su pokazali prema tim sitnim stvorenjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:28