ČISTA RADOST

Dva jazavčara, patke i kokoši žive sa svojim čovjekom i uživaju u životu

Njegovo jutro, premda puno posla, zapravo je puno i lijepih trenutaka u kojima životinje uživaju u blizini svojeg vlasnika
 YouTube Screenshot

Kako izgleda jedno jutro u životu osobe koja za ljubimce ima jazavčare, kokoši i patke? Prilično zauzeto, mora se reći, jer je puno posla kojeg treba obaviti. No, puno je tu i lijepih trenutaka.

To je samo jedna u nizu snimki objavljenih na kanalu gdje je vlasnik, inače iz Nizozemske, dokumentirao život jazavčara Loulou i Coco, te njihovih pernatih prijatelja. U snimkama otkriva mnogo toga: kako im izgleda svakodnevica, način na koji provode vrijeme u vrtu, što jedu...

Na ovoj snimci vidimo da jutro počinje čišćenjem kokošinjca, što veoma zanima njegove stanovnice. U prvi mah se čini kako su one zatvorene unutra, no onda vidimo da mogu otići, ali ne žele. Očigledno je da ih zanima što se točno događa, a i vjerojatno zato što znaju da uskoro dolazi njihova omiljena hrana.

Jutro, premda puno posla, zapravo je puno i lijepih trenutaka u kojima životinje uživaju u blizini svojeg vlasnika, koji, kako vidimo, jako dobro brine o njima - ne samo da im bude dobro i ugodno, nego i da budu sretne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:30