Netipičan ljubimac

Dvogodišnjakinja se oduševila napuštenom životinjom i zamolila mamu da je dovede doma

Ženu je prilično iznenadilo kad joj je kćer rekla o kojoj se vrsti radi, jer je očekivala da ona želi još jednog psa ili mačku

Ilustracija

 Bonekphoto/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad je jedna dvogodišnjakinja zamolila mamu da joj kupi ljubimca, njena majka je u sebi uzdahnula. Očekivala je da će malena željeti još jednog psa ili dodatnu mačku, pa je bila spremna odbiti njenu molbu, jer je znala da će briga o njima pasti na njena leđa. Obitelj, naime, već ima psa i mačku, pa je majka smatrala da je to dosta.

No, Juliana Allon s Floride je drugačije dijete. Ona je žarko željela - žabu! I to bijelu, za koju je čula da su je se odrekli njeni vlasnici. Jadna životinja se zbog toga u trgovini prodavala po cijeni od 40 dolara.

Već u trgovini je malena htjela zagrliti stvorenje koje mnogima ne djeluje baš grljivo (recimo to tako), a prodavači su to dopustili. Nisu trebali, naravno, jer je jadna životinja ionako bila po stresom, no bilo im je samo do toga da zarade 40 dolara.

Na svu sreću, žabi se posrećilo u novom domu. Dobila je ime George i spava u djetetovoj sobi. Tamo je njen kavez koji ima i grijalicu, pun hrane. Osim toga, svojoj Juliani ona je omiljena - curica svako jutro traži da najprije vidi žabu. Roditelji su joj objasnili kako je ne smije ljubiti i da redovito mora prati ruke, što ona i radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:08