SEOSKI ŽIVOT

Ellen DeGeneres udomila kokoš slavnom paru: ‘Srećom, imali su mjesta za još jedno pile‘

Sussexi su još jednom dokazali svoje veliko srce za životinje

Ilustracija

 Tomislav Kristo/Cropix

Američka voditeljica Ellen DeGeneres (65) na svom je Instagram profilu podijelila dirljivu priču koja pokazuje koliko vojvotkinja Meghan (42) i princ Harry (39) vole životinje, piše Slobodna Dalmacija.

Ellen DeGeneres i kraljevski par prijatelji su već nekoliko godina. Čak su bili i gosti na novoj svadbenoj proslavi Ellen i njezine supruge Portie de Rossi (50) prošle godine. Na Instagramu je voditeljica sada otkrila dirljivu priču: Njezino pile Sinkie maltretirale su druge kokoši.

- Naše kokoši su je uvijek kljucale - stoji u Elleninoj objavi.

Ali Sussexi su još jednom dokazali svoje veliko srce za životinje. Meghan i Harry, koji imaju svoje kokoši, primili su zlostavljano pile.

- Srećom, kokošinjac naših prijatelja Harryja i Meghan imao je mjesta za još jednu pile - napisala je Ellen na Instagramu. Bila je vidno sretna zbog podrške svojih kraljevskih prijatelja.

U komentarima ispod Ellenine objave, mnogi njezini obožavatelji sigurni su da bi joj se, sada kada su Sinkie primili članovi kraljevske obitelji, trebalo obratiti kao "Njezino Kraljevsko Visočanstvo Sinkie". A kratko ažuriranje o pernatom problematičnom "djetetu" također donosi olakšanje svojim sljedbenicima: Sinkie se očito vrlo dobro smjestila u svoj novi dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:48