DAN ŽIVOTINJA

Evo kako su izgledale dumovečke njuškice koje su pozirale s vatrogascima

Desetak pasa strpljivo je prošetalo oko muzeja i veoma su se pristojno ponašali, unatoč uzbuđenju
 Dumovec

U srijedu se diljem svijeta obilježavao Svjetski dan kućnih ljubimaca, a tim povodom nekoliko je pasa došlo iz zagrebačkog Dumovca u Muzej grada Zagreba. Tamo su se s njima fotografirali vatrogasci, a cilj je bio potaknuti ljude na udomljavanje.

- Naše su njuškice uživale u svemu tome, no iz njihova se ponašanja vidjelo koliko žude za ljudskim dodirom. Zato se nadamo da će čim prije dobiti svoje ljude, one koji će im moći pružiti ljubav i pažnju kakvu zaslužuju.

U povodu Svjetskog dana kućnih ljubimaca napravljene su fotografije vatrogasaca i naših pasa. Među desetak pasa koji suuživali na Gornjem gradu, bio je i Otto, pas kojeg smo uspješno resocijalizirali i koji strpljivo čeka da ga netko udomi - objavili su iz Dumovca.

Za svoje štićenike imaju samo riječi hvale: kažu kako su svi bili veoma pristojni, ako im je ovo bila prava avantura i sasvim sigurno im nije bilo lako ostati smirenima. Nadaju se da bi svi oni, nakon ove akcije, mogli nekome zapeti za oko, pa da će uskoro dumovečku adresu zamijeniti onom koja je samo njihova.

image
Dumovec
image
Dumovec
image
Dumovec
image
Dumovec
image
Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:17