KOJE DRUŠTVO!

Evo što se dogodi kad kupite mačku da riješi problem štakora, a onda naredbu shvati - drugačije!

S obzirom na njihovu interakciju, potpuno je jasno kako se ne radi o prvom susretu
 Facebook

Mnogo je snimki na kojima vidimo životinje kako ugodno provode vrijeme. Jure jedni za drugima, igraju se, čiste... No, te životinje bi u prirodi bile neprijatelji i njihova bi interakcija uključivala usmrćivanje onog drugog. Ipak, kad je riječ o ljubimcima, naviknuti su jedni na druge i beskrajno se vole. Uopće ne razumiju kako stvari izgledaju u prirodi, što je i dobro za njih.

Jedan takav primjer kruži ovih dana društvenim mrežama, a uz snimku je šaljiv opis: ‘Kada nabavite mačku da se riješite štakora‘. S obzirom na njihovu interakciju, očito se ne radi o prvom susretu, no pošto se igraju u travi, moguće je da ne žive zajedno, nego su se samo sprijateljili i dobro se provode.

Kako god bilo, lijepo ih je vidjeti kako se igraju, a onda kako mačka čisti štakora. Oni su poznati kao veoma čiste životinje, tako da ne čudi što mačka osjeća da ga mora malo ‘dotjerati‘ nakon valjanja po travi i živahne igre od koje on ipak prvi odustaje. Ili, tko zna, možda samo odustaje od mačkinog uređivanja?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:01