‘AKTIVNI ODMOR‘

Farmica traži volontere: ‘Mi vama dajemo besplatan smještaj, vi nama pomognete oko životinja‘

Pokazali su kako izgleda prostor u kojem bi volonteri spavali
 Marko Todorov/Cropix

Udruge koje pomažu životinjama uvijek muku muče s pronalaskom volontera koji bi im pomagali. Neke od njih uredile su prostore u kojima bi volonteri mogli boraviti, pa ih sad pozivaju da im dođu. Među njima je i našička Farmica, čijim zaposlenicima uvijek dobro dođe pomoć, jer ne skrbe samo o velikom broju napuštenih pasa, nego i o životinjama u utočištu.

- Mi tebi besplatan smještaj, ti nama radnu snagu! Dobra trampa? - napisali su uz video kojeg su podijelili na društvenim mrežama, a uz to su napisali da se, zapravo, radi o besplatnom godišnjem odmoru. Jasno, namijenjenom samo onima koji zaista vole životinje i žele otkriti što sve znači briga za pse, mačke, svinje, magarca, kokoši...

Na snimci su pokazali kako izgleda smještaj u kojem bi volonteri spavali, ali i zajednička prostorija u kojoj bi boravili. Sve izgleda veoma lijepo, tako da su mnogi pohvalili ovu ideju i oduševili se idejom da na Farmici mogu boraviti u ugodnom prostoru, a istovremeno pomoći ovom skloništu i utočištu u njihovom radu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:29