UMILJATA NJUŠKICA

Foxie je buduća zvijezda Instagrama. Po čemu je posebna? Najsimpatičnija je lisica u Hrvatskoj

Odmah nakon što su je udomili, vlasnici su joj otvorili profil na toj društvenoj mreži

Ilustracija

 Antonio Guillen Fernández/Panthermedia/Profimedia

Malena Foxie ponaša se kao i svi drugi ljubimci: odana je svojim vlasnicima, čupava i zabavna. Ona je, doduše, lisica, ali nema to uopće veze. Diljem svijeta postalo je uobičajeno da su lisice kućni ljubimci, no u našoj je zemlji to moguće samo ako je spašena u malenoj dobi, pa se odgoji s ljudima i više se ne može vratiti u divljinu.

Jedna obitelj u našoj zemlji udomila je ovu simpatičnu njuškicu, kojoj su otvorili Instagram profil pod imenom croatian_fox. Još uvijek su novi, pošto njihova ljubimica ima tek sedam mjeseci i neopisivo je slatka. Zbog toga nemaju more pratitelja, no to je samo pitanje vremena. Kad doma imate ovako simpatično stvorenje, jasno je kako će vas korisnici te mreže uskoro "otkriti".

Malena Foxie se, sudeći po snimkama, ponaša sasvim uobičajeno: mazi se sa svojim vlasnicima i sluša njihove naredbe. Lisice, naime, uče jednako kao i psi: uz pomoć poslastica. Obožava razne vrste hrane, što smo mogli i očekivati, a sa svojom slatkom glavicom i kitnjastim repom zaista je neodoljiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:55