FOTO

Genijalna ideja: Pogledajte kako je vlasnica svom psu olakšala nošenje ovratnika!

Da je bilo lako, nije, ali se pritom sjajno zabavila. On je, pak, bio manje mrzovoljan
 Jenn Frates

Jedna od stvari koje psi najviše mrze su ovratnici, odnosno, mnogi vlasnici ih zovu lampe. Čim im to veterinar ili vlasnik stavi oko vrata, povampire. Ne znaju hodati, zabijaju se u zidove, mlate s tom lampom vlasnika po nogama kad god mogu, a sve slučajno. Treba im svaki put po nekoliko dana da shvate da se to ne miče s njihove glave, a onda se pomire sa svojom sudbinom. Pritom, naravno, ne odustaju od ideje da vlasnika i dalje kažnjavaju za to što im je stavio taj užas na glavu.

Većina vlasnika, poradi gore navedenih razloga, mrzi lampe. Čim veterinar kaže da je moramo staviti svom ljubimcu, zamrači nam se pred očima. Ipak, postoje iznimke. Jedna od njih je Jenn Frates, nevjerojatno kreativna žena koja je dva tjedna s lampom (poznatije kao: dva tjedna iz najdubljih krugova pakla) odlučila pretvoriti u što zabavnije vrijeme. Lampa se ne može izbjeći, zaključila je, pa hajde da njoj i njenom Finnu to vrijeme bude što manje traumatično.

- Na internetu sam našla ideju za "lampa kostime", nazovimo ih tako, i htjela sam ih napraviti čisto da nam vrijeme prođe. Dok je imao lampu, nije smio ići u duge šetnje, tako da mu je bilo dosadno. Čim bih ukrasila ovratnik, bio je jako sretan i bez problema bi sjeo i čekao fotkanje. Naravno, zato što je snimanje značilo gomilu poslastica - priča nam Jenn.

image

Jenn i Finn, privatni album

Finn nije nosio te ukrašene lampe, pojašnjava, nego su one bile na njegovom vratu samo za vrijeme snimanja. Nakon toga bi dobio svoj mekani ovratnik u obliku krafne, koji je udobniji. Svejedno, kaže, nije mu to bilo drago.

- Star je deset mjeseci i bilo je vrijeme da ga kastriram, zbog čega je i morao imati to čudo oko glave. Ja volim biti kreativna, pa sam htjela da sve bude šarenije i zabavnije nego inače jest. Za neke od tih "kostima" trebalo mi je jako kratko da ih izradim - recimo, onaj koji je oblikovan u čašu s martinijem. Neki, a tu je definitivno Game of Cones, mi je uzeo nekoliko sati dok sam sve to napravila i složila - kaže Jenn i kaže nam kako je njen ljubimac nedavno skinuo lampui za čas zaboravio sve svoje traume.

image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
image
Jenn Frates
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:53