NESTAŠNA ČUPAVICA

‘Gospodine, molim vas da otvorite kovčeg i odmaknete se. Unutra je nešto što ne smije biti...‘

Muškarac je rekao da životinja ne pripada njemu, nego obitelji kod koje je bio na odmoru

Ilustracija

 Svetilos/Alamy/Alamy/Profimedia

Vlasnici mačaka neke stvari dobro znaju: prije uključivanja mašine za pranje rublja, provjeriti da se mačka nije zavukla u nju. Prije zavezivanja vreće za smeće, provjeriti da netko živ nije unutra. Prije zatvaranja kovčega i odlaska na aerodrom, provjeriti jesu li u njemu samo stvari koje smo mi tamo stavili.

Junak naše priče nije napravio to zadnje jer on nema mačku, a s tim ni iskustva po tom pitanju. Bio je u gostima kod ljudi koji imaju mačke. Spakirao se i otišao na njujorški aerodrom, a tamo su mu pregledom prtljage otkrili da u kovčegu ima narančastu mačku. On o tome nije imao pojma, piše New York Post.

- Putnik je rekao da mačka nije njegova, nego od domaćina. Daljnji koraci su poduzeti, a naš agent bio je zaista šokiran onim što je vidio. Nije očekivao mačku u kovčegu - rekla je glasnogovornica aerodroma Lisa Farbstein.

Mačka imena Smells se uvukla u prtljagu i vlasnica nije ni primijetila da je nema doma dok joj se nije javilo osoblje s aerodroma. Pitali su je želi li tužiti muškarca zbog otmice. Zanimalo ih je postoji li neki razlog zašto je on pokušao ukrasti njenu mačku i otići s njom na Floridu. Jasno, razloga nije bilo, vlasnica je objasnila da je riječ o slučajnosti, tako da je muškarac normalno nastavio putovanje.

Sigurno je da će idući put deset puta provjeriti što sve ima u kovčegu.

S druge strane, mačka je na aerodromu čekala vlasnicu da dođe po nju. Došao je njen zaručnik, koji je potvrdio da se njihove mačke zaista vole posvuda zavlačiti. Bio je spreman da će Smells biti uznemiren kada dođe po njega, no mačak je bio ravnodušan. Uzeo je keksiće i mirno pošao s njim doma, kao da se baš ništa posebno nije dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:04