U DOBRU I ZLU

Gusan završio u bolnici, a njegova cura probala provaliti. ‘Operaciju je pratila kroz prozor‘

Ova ljubavna priča ima sretan završetak, jer se Arnodovo stopalo dobro oporavlja
Arnold i Amelia
 
 Facebook Cape Wildlife Center

Prava ljubav je u dobru i zlu. Dokazao je to i jedan par gusaka iz Centra za divlje životinje u američkom Massachusettsu. Naime, gusan Arnold, koji inače ne živi u centru, nego na jezeru u njegovoj blizini, počeo je šepati. Kada su ga ljudi ulovili, shvatili su da mu je povrijeđeno stopalo, pa su dogovorili termin za pregled u bolnici za divlje životinje. Veterinar je odmah ustanovio da je riječ o ozbiljnoj ozljedi i da je potrebna operacija.

I dok je povrijeđeni Arnold tužno gledao svoje stopalo u klinici, netko je tužno gledao gdje je on. Njegova partnerica ga, nakon pretrage, ipak uspjela naći. Osoblje klinike reklo je kako je zapravo kucala po vratima klinike, a onda je pokušala i provaliti unutra. Zbog toga su odlučili guska operirati blizu stakla, kako bi ona bila mirna dok ga može vidjeti.

Kad su joj dragoga sedirali i počeli operirati njegovo stopalo, ostala je sa svoje strane stakla i pomno promatrala što rade. Nije se htjela maknuti.

image
Arnold i Amelia
Facebook Cape Wildlife Center

Arnold se probudio, pa su njegovu dragu pustili da bude s njim. Oboma im je laknulo i čine se daleko sretniji kad su zajedno, napisali su na Facebooku. Nju su nazvali Amelia.

- Sretni smo što vam možemo javiti da je Arnold svakoga dana sve bolje. Jutros su mu promijenili zavoj i veterinar kaže da njegovo stopalo izgleda dobro. Vjerujemo da će ponovno plivati veoma brzo. Njegova družica je ostala blizu i posjećuje ga tijekom cijelog dana. Još uvijek se svi tretmani na njemu obavljaju blizu vrata, kako bi ona to mogla vidjeti, a jučer smo im složili zajednički obrok - napisali su.

Ispred njega je još nekoliko dana oporavka u klinici, onda ide na vanjski dio, gdje će se pripremiti za povratak u divljini. Potom će on i Amelia zajedno odletjeti na svoje jezero.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:24