HOLIVUDSKA FARMA

Helena Bonham Carter je nacionalno blago, Kate Winslet čuva piliće, a tu je i bik Graham Norton

Proslavljeni glumac Sam Neill vlasnik je vinograda i seoskog imanja u svojoj rodnoj zemlji
Sam Neill
 Facebook

Novozelandski glumac Sam Neill (73) u svojem posljednjem filmu, "Rams" ("Ovnovi", doslovno) uglavnom komunicira sa životinjama.

To je komedija koja govori o dva posvađana brata koje ponovno ujedinjuje prijetnja smrtonosne bolesti njihovom nagrađivanom stadu ovaca. A za ulogu farmera se nije trebao posebno pripremati jer Neill, zvijezda "Jurskog svijeta" i "Peaky Blindersa", ima vrlo solidno iskustvo života na selu - naime, vlasnik je vinograda i seoskog imanja u svojoj rodnoj zemlji, poznatog po organskom uzgoju i najvišim ekološkim standardima.

image
Sam Neill u filmu Rams (2020)
Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

U intervjuu za The Times u kojem je govorio o novim projektima i filmu "Rams" Neill je otkrio zanimljivu činjenicu: na njegovoj farmi, većina životinja, a ima tu krava, ovaca, kokica, svinja, nosi ime njegovih poznatih kolegica i kolega. Tako, primjerice ima kravu koja nosi ime Helene Bonham Carter (s kojom je glumio u "Merlinu" i "Osvetnicima").

image
Sam Neill
Facebook

- Nitko neće pojesti Helenu Bonham Carter. Kada imate kravu koja je nacionalno blago, ne možete je pretvoriti u kobasice - rekao je glumac i dodao da trenutno ima bika kojeg je nazvao Graham Norton, po slavnom britanskom TV-voditelju. Graham je naslijedio Jamesa Nesbitta (glumac i voditelj) koji je "otišao na nebeske pašnjake" prije tri godine.

Neil ima i svinje koje se zovu Angelica Houston i Imogen Poots pijevca koji se odaziva na ime Michael Fassbender, ali i kokoš Kate Winslet koja je, kaže, dobra mama brojnim pilićima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:03