BRAVO LJUDI

HGSS opet u akciji: Spasili psa koji je upao u duboku jamu na Velebitu. Pogledajte tu njušku!

Na Facebooku su objavili fotografije korisnika svojih usluga, zajedno s njegovim spašavateljem i skrbnikom

Spašeni pas

 HGSS

Da HGSS ne pravi razliku među vrstama i da pomaže baš svima, to jako dobro znamo. Nikad nisu odbili doći u pomoć bilo kojoj životinji koja je bila u nevolji, već su njenom spašavanju pristupili s jednakom ozbiljnošću s kojom spašavaju i ljude. Tako su u svojoj zadnjoj akciji pomagali jedom psu, koji se otkotrljao na dno jame. Njegov skrbnik nikako nije mogao doći do njega, to mu je bilo jasno, pa je pozvao u pomoć.

Naravno, članovi HGSS-a, ovoga puta oni iz njihove stanice u Splitu, odmah su došli na teren. Pogledali su jamu, izvukli svoju problemu i krenuli na posao.

- Prijateljstvo se nastavlja! Još jedna akcija za HGSS. Danas su spašavatelji spasili psa iz jame na Dinari. Evo fotografija psa, spašavatelja i zahvalnog vlasnika - napisali su u objavi na Facebooku, koja je lajkana više od tisuću puta.

Naravno, ne treba ni opisivati sreću psa i skrbnika kada su se opet sreli. Ono što je važno je da pas nema nikakve ozljede, jer je imao sreće dok se kotrljao na dno jame. Nadamo se da će drugi puta biti malo - oprezniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:00