DRAGA AKCIJA

HGSS-ovci iz dubokog šahta u Koprivnici izvukli malo i prilično prestrašeno crno stvorenje

Nije bila ozlijeđena, samo malo preplašena. No, nakon povratka na zemlju se brzo oporavila od pretrpljenog straha
 HGSS

Svaki HGSS-ovac će uvijek reći da su im najdraže akcije one u kojima spase one zbog kojih izlaze na teren. Akcija koju su u nedjelju popodne imali u Koprivnici jedna je od tih slatkih. Ovoga puta nisu pomagali čovjeku koji je u opasnosti, nego jednoj malenoj, crnoj, prestrašenoj - mački.

- Iako kažu da mačke imaju devet života vrlo rado smo se odazvali u pomoć, a sada se sretni vraćamo svojim obiteljima na nedjeljni ručak - napisali su u objavi na Facebooku.

image
HGSS

Maleno biće je nakon uspješne akcije ponovno bilo na zemlji. Prije njihova dolaska bilo je - ispod zemlje. Ne zna se kako, ali sićušna se mačka uspjela provući kroz pukotinu i upasti u duboki šaht. Tjerana neopisivom znatiželjom, kakvu na ovom svijetu osjećaju valjda samo mačke, uspjela se dovesti u nevolju. Na svu sreću, bila je veoma glasna na dnu šahta, tako da je pomoć vrlo brzo došla.

Mačka nije bila ozlijeđena, samo malo preplašena. No, nakon povratka na zemlju se brzo oporavila od pretrpljenog straha.

HGSS-ovci su otišli dalje, a maleno crno stvorenje je, nadamo se, naučilo svoju lekciju. Ono što mogu naučiti svi vlasnici šahtova i bilo kakvih otvora u svojim dvorištima je da ih treba poklopiti što je bolje moguće. Nikad ne znate kad se neka malena, znatiželjna glavica može naviriti unutra i upasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:16