DIVNA GESTA

Hotel iz Srbije otvorio vrata napuštenim psima: Pogledajte gdje spavaju!

Neki su komentatori napisali da je ovo praksa koja traje od 2012. godine

Psi u hotelu

 Facebook screenshot

Diljem svijeta mnogo je onih koji razumiju napuštene životinje i učinit će sve što mogu da im pomognu. Nekad će ih nahraniti, drugi put ih pustiti u svoj prostor da se sklone od nevremena, a mnogi se sjećaju fotografije onog djeteta koje dijeli kišobran sa psom, pokušavajući mu pomoći da se skloni od kiše.

Takav divan primjer dolazi nam iz susjedne Srbije. Jedna je žena objavila snimku koja je nastala u hotelu ‘Omorika‘ na Tari. Vidimo kako na tapeciranim klupama leže dva psa, a jedan se potom promeškolji. Dvojac mirno spava, a nitko ih nije potjerao. Očigledno je da su pušteni u prostor da se griju i da oni to cijene.

- Napušteni, ali koliko toliko nisu sami, ne smrzavaju se i nisu gladni. Bravo, mislim da zaslužuju da ovo vidi što više ljudi - napisala je žena koja je snimku podijelila na društvenim mrežama. Snimio ju je, kako je rekla, njen brat, a pogledana je 34 tisuće puta.

U komentarima je bilo onih koji su bili iznenađeni ovim, jer u tom hotelu nisu vidjeli da se blagonaklono gleda na životinje, no drugi su tvrdili da je ovo praksa koja traje još od 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:22