JEZIVO

Hrvat tražio pomoć u prepoznavanju gnijezda na tavanu, komentatori mu u šali poručili: Odseli se

Drugi je napisao kako bi bilo dobro da zove vatrogasce, treći je preporučio iskusne pčelare

Ilustracija

 Sabine Katzenberger/Panthermedia/Profimedia

- Pozdrav kolege, zna li netko kakvo bi ovo gnijezdo moglo biti. Sumnjam da su stršljenovi - napisao je jedan muškarac na Redditu uz fotografiju koju je snimio na svom tavanu. O čovjeku nije poznato ništa, osim da je iz Osijeka, no čini se da je ispravno prepoznao tko mu se to uselio na tavan.

- Stršljeni. Po veličini gnijezda izgleda kao pet rimskih legija. Ne bih se zaj*** s tim, nego traži firme koje se bave s tim. Ako je gnijezdo aktivno, može ih biti puno više, što je dovoljno da poželiš da se nisi baš rodio - napisao je jedan čovjek.

Drugi je napisao kako bi bilo dobro da zove vatrogasce, treći je preporučio iskusne pčelare. Treći je podijelio svoja traumatična iskustva.

- Obukao sam se u zimsku odjeću, uzeo gas masku i odijelo za rad s kamenom vunom.. Znači komplet oprema, pokriven od glave do pete. U četiri ujutro (tada spavaju i navodno im treba duže vrijeme da se razbude) sam im rastavio gnijezdo i sve što sam mogao strpao u vreću i tu vreću bacio na vatru. Što se dogodilo? Dio ih je preživio i opet su se vraćali na isto mjesto, stražarili su na ulazu u tavan i napadali me kad bih se približio - napisao je.

Jedan muškarac je duhovito dodao svoj savjet:

- Odseli se i zapali kuću za svaki slučaj.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:39