JEZIVE SCENE

Ilegalni uzgajivač pasa pronađen mrtav u svom dvorištu: Bio je gol i izmrcvaren, a nad njim su stajala tri velika psa

Policiju je pozvao susjed koji je vidio kako pas povlači golo tijelo po dvorištu

Dogo Argentino/Ilustracija

 Massimo Dallaglio/Alamy/Alamy/Profimedia/Massimo Dallaglio/alamy/alamy/profimedia

Ilegalni uzgajivač pasa, kojeg bismo u našoj zemlji nazivali štancerom, pronađen je gol i mrtav u svojem stražnjem dvorištu, a njegovi psi su razvlačili tijelo.

Kako piše Daily Mail, Rikiana Hirawani, star 33 godine, pronađen je mrtav u stražnjem dvorištu svojeg doma u Christchurchu, na Novom Zelandu, okružen trima velikim, bijelim psima. Policiju je pozvao susjed koji je vidio kako pas povlači golo tijelo po dvorištu. Počeo je vikati na psa, kako bi ostavio tijelo i odmah alarmirao službe. Nije bio siguran je li susjed uopće živ.

Naoružani policajci uskoro su stigli na adresu, spremni na to da će se morati boriti sa psima. Jedan je bio u prednjem dvorištu, odakle je odmah prebačen u sklonište. Druga dva su još uvijek potezala tijelo u stražnjem dvorištu, ali su i oni vrlo brzo uhvaćeni i poslani u isto sklonište.

Još uvijek nije poznato kada i kako je muškarac preminuo, no policija je odmah rekla kako u njegovoj smrti za sada nema nikakvih sumnjivih okolnosti. Istraga je još u tijeku, no ne radi se o nasilju.

Susjedi su policiji ispričali kako se muškarac nije dobro brinuo o psima, te da se bavio ilegalnim uzgojem kako bi zaradio nešto novca prodajom štenaca. Potvrdili su i kako ovo nije prva posjeta policije toj kući, no ne znaju zbog čega su točno dolazili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:47