U ZADNJI ČAS

Inspektori u luci čuli grebanje iz kontejnera koji je bio na sedam metara visine, evo što su učinili

Kad su shvatili odakle točno zvuk dolazi, shvatili su da će taj spremnik uskoro biti ukrcan na brod

Spašena kujica

 U.S. Coast Guard Heartland

Bila je srijeda popodne kad si inspektori u luci pregledavali kontejnere. Rutinski posao u Houstonu, u kojem nema mnogo iznenađenja. No, čim su čuli lavež i grebanje, shvatili su da će taj dan donijeti iznenađenje.

Vrlo brzo su ustanovili iz kojeg dolazi zvuk, pa su ga otvorili. Nije to bio nimalo lak posao, jer je kontjerner bio na visini od sedam metara, postavljen na drugi i bio je na popisu onih koji su trebali biti ukrcani na brod i otići preko mora. No,uspjeli su ga spustiti i onda polako otvoriti.

Iznutra je izjurila kujica koja je bila jako sretna što su je spasili, ali prilično preplašena zbog ljudi i jako gladna. Unutra je provela barem sedam dana, bez hrane i vode.

Što se dogodilo i kako je pas završio u brodskom kontejneru, ne zna se, no to vjerojatno nije nimalo lijepa priča. Nagađa se kako se uvukla u kontejner sama, u potrazi za zaklonom, a onda je on zatvoren i podignut na visinu. Ipak, na kraju je imala sreće - da je inspektori nisu čuli, put do odredišta sigurno ne bi preživjela.

U objavi na Facebooku, inspektori su objavili kako su se predali na skrb lokalnom skloništu. Prije toga su joj dali ime Connie kontejnerski pas. Tako su je u papire upisali zaposlenici skloništa u Pasadeni, kod kojih je trenutno na skrbi i koji će dati sve od sebe da joj nađu dom. Na svu sreću, to sklonište je jedno od onih koje životinje ne usmrćuje ako u određenom roku ne nađu dom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:02