GLADAN MOMAK

Išao medo u dućan... Zapravo, u restoran. I pri tom je prilično uplašio ljude koji su tamo bili

Pozvani su nadležni u Ministarstvu za izvanredne situacije, koji su se pobrinuli da se divlja životinja vrati natrag u šumu
Ilustracija
 Eva Hawker/Alamy/Alamy/Profimedia

Turisti koji su se odmarali u poznatom ski-centru u ruskoj republici Baškiriji (na jugoistoku europskog dijela zemlje, između Volge i Urala) imali su bliski susret s medvjedom koji su, naravno, zabilježili kamerom, piše Russia Beyond.

Klip i pojedinosti događaja objavili su na Telegram kanalu Mash Batash.

Gosti restorana u odmaralištu pored jezera Jakti-Kul bili su u šoku kada se iznenada pojavio medvjed. Na snimci se vidi kako životinja prilazi objektu, propinje se na zadnje šape i gleda unutra kroz prozor. Očevidac koji je snimao događaj moli da se zatvore vrata.

Medvjed je najvjerojatnije ogladnio i krenuo tražiti hranu kod ljudi. Pozvani su nadležni u Ministarstvu za izvanredne situacije čiji su se suradnici pobrinuli da se divlja životinja vrati natrag u šumu.

U Sočiju, u kampu kod jezera Zerkalno u blizini planine Ačišho, medvjed je napao turiste i pocijepao im četiri šatora. Šteta koju je medvjed napravio, između ostalog i izgriženi ukulele, dokumentirana je na videosnimci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 17:05