IMAMO SNIMKE!

Jazavac napravio dar-mar u knjižnici u centru Zagreba: ‘Znate koje se knjige taman dočepao?‘

Zaposlenici su odmah pozvali hvatače Dumovca da im pomognu u izbacivanju neželjenog gosta
 Dumovec

Čak ni u svijetu Harryja Pottera ne nalazimo životinje u knjižnici. No, stvarnost je nekada bolja od izmaštanih svjetova, a pokazuje to jedan simpatični jazavac koji je iz raloga koje samo on zna ušao u čitaonicu Sveučilišta Vern u Palmotićevoj ulici i napravio nered tražeći literaturu koja bi ga mogla zadovoljiti.

- Zastao je na polici iza ni manje ni više nego bestellera koji se u posljednjih devet godina našao u rukama mnogobrojnih ekonomista, političara, ali i običnih građana diljem svijeta. Pronjuškao je jazavac Kapital u 21. stoljeću Thomasa Pikettyja i zaključio da je 690 stranica za njega ovog trena prevelik zalogaj.

Kad su ga naši kolege uhvatili u mrežu, pod šapama mu je bio priručnik Destinacijske menadžment kompanije. Shvatili smo što nam naš mudri crno-bijeli konzultant želi poručiti. Produljeni prvosvibanjski vikend želi provesti što dalje od gradske buke i vreve.

Budući da smo procijenili da je zdrav k’o dren i da ga se odmah može pustiti u prirodu, pronašli smo mjesto na obroncima Medvednice gdje će znatiželjni jazavac moći punim plućima uživati u proljeću - kažu iz Dumovca.

image
Dumovec
image

Nered koji je napravio u čitaonici

Dumovec
image
Dumovec
image

Puštanje na slobodu

Dumovec
image

Bijeg od ljudi

Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:59