VRAĆA VJERU U LJUDE

Jedva pokretna baka od 90 godina svaki dan kuha za napuštene, ostavljene pse

Snimku je na Instagramu objavila njena unuka, koja ju je jedan dan odvela na hranilište

Ilustracija

 Evgenii Zolotov/Alamy/Alamy/Profimedia

Gospođa Kanak ima 90 godina, osteoporozu i iza nje ne nekoliko operacija zbog kojih je bila prikovana za krevet. No, čim se dovoljno oporavila vratila se svom omiljenom hobiju: kuhanju za napuštene pse koji žive na ulicama. Njih u Indiji, nažalost, ima iznimno mnogo.

Kanak se, kako kaže njena unuka koja je video objavila na Instagramu, svakog jutra diže u 4.30 da bi pripremila hranu za više od 120 pasa, koliko ih hrani udruga Paws in Puddle. Tu udrugu vodi njena unuka Sana, pa zato Kanak kuha za pse. Obično s njom ne ide na hranjenje, jer to fizički ne može, ali je u srpnju jedan dan ipak otišla s unukom. Ova je taj dan ovjekovječila na snimci.

image

Kanak hrani pse

Instagram Screenshot

- Po prvi put je otišla sa mnom. Rekla mi je da nema lijekova koji joj mogu pomoći, ali da je pseća ljubav ta koja će sigurno olakšati. Pogledajte samo kako se smješka, kako im govori? Prije nego mi navedete tisuću razloga zašto ne možete pomoći napuštenim životinjama u svom gradu, pogledajte ovu snimku - napisala je Sana ispod videa koji je pogledan više od 600 tisuća puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:43