ČESTITAMO!

Još jedan grad i službeno dobio azil: ‘Hvala svima koji nam pomažu zadnjih 20 godina...‘

Odmah ćemo se obratiti svima onima koji su nas do sada odbijali s rečenicom "javite se kada se registrirate", poručuju iz skloništa
 Azil Rijeka

Iz riječkog Društva za zaštitu životinja ponosno su objavili dobru vijest - konačno su se i službeno registrirali kao sklonište. Velika je to stvar, posebno ako se ima na umu da na tome rade zadnjih 20 godina, koliko se nalaze na prostoru koji je smješten uz cesti Viškovo - Kastav.

- U azilu su nas posjetile gospođe iz ministarstva, uz neke sugestije, koje ćemo sigurno pokušati realizirati, najviše su nahvalile naše pse! Nama je zbog toga kao kuća - kažu iz azila, odakle se zahvaljuju svim volonterima koji su godinama ulagali sve što su mogli kako bi konačno dobili rješenje da postaju azil.

- Pred nama su sada još neki novi izazovi. Neke stvari će nam napokon biti i lakše. Za početak ćemo se obratiti svima onima koji su nas do sada odbijali s rečenicom "javite se kada se registrirate". Nadamo se onda i struji, vodi, asfaltu.. Također još je puno radova ispred nas.

Nažalost, registracija ne znači da sada imamo sigurne financije, tako da smo još uvijek sto posto ovisni o vašoj pomoći. Sada nam se otvaraju neke nove mogućnosti, ali dugo se već spremamo za ovo i dočekujemo ih spremni. Još jednom hvala svima koji su pomogli da se ovo ostvari - sada je vrijeme za slavlje - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:22