SVE IH JE POGODIO

Kako bi se psi ponašali da su ljudi? Jedan muškarac ima (urnebesne) odgovore na to pitanje

Svaka od snimki koju objavi na TikToku postane pravi hit, a brojni vlasnici u njegovim izvedbama prepoznaju svoje pse

Ilustracija

 Tracy King/Alamy/Alamy/Profimedia

Znamo da su neka ponašanja i reakcije tipične za određene pasmine. Da pitamo vlasnike haskija, jack russella ili pudli da nam nabroje neke karakteristike svojih pasa, vjerojatno bi znali reći koje je tipično ponašanje. Naravno da nisu svi psi isti, puno toga je stvar karaktera, ali postoje ponašanja koja su kod svih otprilike jednaka.

Njihovim portretiranjem bavi se Jonny Devaney, koji redovito na svom kanalu objavljuje izvrsne kratke snimke ponašanja nekih pasmina. Neke je odglumio kako se ponašaju kad im lopov uđe u kuću, a druge u svakodnevnoj interakciji s drugim psima, ali i s njihovim vlasnicima. Ne treba ni reći da je sve odlično odglumio i da je njegova interpretacija apsolutno točna.

Svaka od snimki koju objavi na TikToku postane pravi hit, a brojni vlasnici u njegovim izvedbama prepoznaju svoje pse i to mu daju do znanja. Oni koji nemaju one pasmine koje oponaša često znaju napisati kako je njegova izvedba neopisivo smiješna i da su njegove snimke pobudile kod njih interes za određenim tipom pasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:19