DUHOVITO

Kako napraviti korgija? Recept glasi: Uzmite kruh, dodajte masku za spavanje i to je to!

Snimku je lajkalo više od 45 tisuća sljedbenika, koji su odreda bili oduševljeni idejom, ali i smislom za humor vlasnika

Ilustracija

 Fl Collection M/Alamy/Alamy/Profimedia

Korgiji su simpatična mala stvorenja koja baš svatko voli. Jedan muškarac, skrbnik korgija Hamlitona i Olivije, uspio je postići da avanture njegovih pasa na Instagramu prati 613 tisuća ljudi. Taj uspjeh uglavnom duguje činjenici da snima zabavna videa u kojima sinkronizira svoje ljubimce i s njima se upušta u razne avanture poput kupovine nepotrebnih stvari, borbi s neprijateljima i slično.

No, zadnji video je nešto drugačiji, ali je svejedno urnebesno smiješan. Muškarac je, naime, svima nama odlučio odati tajnu i s nama podijeliti kratak 'recept' o tome kako 'napraviti' korgija. Mora se priznati kako mu je ideja urnebesno smiješna, jer njome cilja na oblik tijela svojeg psa.

Tako uzima narezani kruh, dodaje masku s nacrtanom njuškicom psa i to 'magično' pretvara u živog korgija. U opisu snimke stoji: 'Potreban je samo jedan sastojak'.

Snimku je lajkalo više od 45 tisuća sljedbenika, koji su odreda bili oduševljeni idejom, ali i smislom za humor vlasnika ovih simpatičnih pasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:18