DOBRA IDEJA

Kako udomiti mačku? Tako da napravite intervju s njom, što je sjajno izvela ekipa iz Dubrovnika

U tekstu se nalaze svi podaci o mačku, a način na koji je oglas napravljen još je neviđen na našim prostorima
 Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

Kako udomiti ljubimca? Volonteri brojnih udruga imaju različite ideje: neki dobrom slikom, drugi fora oglasom, a treći, a riječ je o ekipi iz dubrovačkog Društva za zaštitu životinja, naprave intervju s mačkom. Zaista - i to prilično ozbiljan intervju u kojem potencijalni budući skrbnik te mace dobije sve potrebne informacije o njoj.

Prenosimo ga u cijelosti, urnebesan je.

GĐO MACO, RECITE NAM NEŠTO O SEBI?

Prvo bih zamolio da me ne zovete Kokica jer mi je ime Hogar što odgovara mom stanju duha, a osim toga ja sam muško. Usput molim volontere Društva kad nekoga od nas uzmu na skrb da nam najprije zavire ispod repa ,a onda daju ime. Imam pet mjeseci i 1.5 kilogram. Iako malog rasta snažnog sam karaktera, zdrav, očišćen od parazita i cijepljen.

KAKO STE DOŠLI NA SKRB VOLONTERA?

Kad sam imao 2 mjeseca na Pločama me ozlijeđenog pronašao Renato Brković i dao u Sambraila (sestre Sambrailo, Anica i Sandra, voditeljice su dubrovačke udruge, op.a.) na skrb. Nogu mi je ozlijedio neoprezni vozač pa su me radi njega bockali injekcijama mjesec dana, šopali neukusnom, navodno, zdravom hranom i grijali na termoforu. Sve sam stoički podnio i sad sam dobro.

image
Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

KAKO VAM JE U SAMBRAILA?

Ne mogu se požaliti, ali brate velika gužva. Sve je bilo dobro dok su dolazile mačke, psi,ptice,pa čak i onaj kreštavi gusak mi nije smetao, ali kad je onaj Hrvoje uhvatio bolesnu lisicu znao sam da je vrijeme za gibanje. Zato tražim kvalitetan , po mogućnosti, normalan dom, dobru hranu, maženja s mjerom (nekoliko sati dnevno) ,a poljubaca što manje... Ovima u Župi, gdje sad živim, je sve što učinim simpatično pa me izljubiše za tri života.

ŠTO MISLITE O KASTRACIJI?

Kažu da za tri mjeseca idem na tu rutinsku operaciju. Što se mora nije teško. Uostalom ovdje u Sambraila i susjedstvu i nema nekih ljepotica za kojima bih jurio - sve neke starije i kastrirane.

IMATE LI PORUKU ZA KRAJ?

Kako Sigmund Freud kaže " Vrijeme provedeno s mačkama nikad nije protraćeno" i zato zovite na mobitel 0918815711. Odgovaram samo na ozbiljne ponude. Ostajte mi zdravo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:32