AJOJ

Kakvo je to stvorenje na kauču? Je li to jež? Tvor? Nećete vjerovati koja je to životinja...

Statički elektricitet čini čuda, ali ovakvo nešto zaista još nismo vidjeli
 Facebook

Mnogi od nas su se u nekom životnom trenutku susreli s problemom statičkog elektriciteta u kosi. Češljanje je postalo prava noćna mora, jer nam je gornji sloj kose prkosio gravitaciji. Oni s dužom kosom kažu da taj problem nisu imali u tom obliku, ali su također prošli svoje muke, jer je osjećaj bio zaista ružan.

Ne znamo kako se osjeća ovaj pas, ali ne izgleda pretjerano uznemireno. Malo se snuždi kad mu se vlasnica obrati, misleći da čini nešto krivo i zbunjeno je pogleda kad se ova počne smijati. No, s obzirom na to da se nije maknuo od kauča, niti se prestao trljati o njega, očito mu se sviđa osjećaj. Nama se definitivno sviđa kako izgleda. U prvi mah čovjek uopće nije siguran kakvo je to stvorenje - prva asocijacija je jež, ali kad se okrenemo, vidimo je to pas.

Ne znamo kako je kasnije vlasnica svu tu našušurenu dlaku vratila na mjesto, no moguće je i da se to dogodilo samo od sebe čim se pas maknuo od kauča. Ako se uopće dao maknuti - s obzirom na to koliko mu sviđa, možda se jednostavno nije htio odvojiti od njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:41