NEVALJALAC

Klokan Clint Eastwood je opet cijelu noć gledao TV i zaspao na kauču

Maleni je štićenik The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, koje brine o nizu ovih prekrasnih životinja

Klokan Clint Eastwood
 

 The Kangaroo Sanctuary Alice Springs

Kad netko klokanu (ili bilo kojoj životinji, zapravo) nadjene ime Clint Eastwood, sasvim je sigurno da će uvijek privlačiti pažnju. Osim toga, zabava je uvijek zagarantirana kad ljudima koji ne znaju da je riječ o ljubimcu pričamo kako je, primjerice, sinoć Clint Eastwood opet sažvakao tepih u kupaonici, pokušao provaliti u frižider i na kraju zaspao na mašini za pranje rublja.

Tako je nekako i australskom The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, koje brine o nizu klokana. Kad su odabrali jednog svog štićenika nazvati po slavnom glumcu, bili su spremni na pozornost koju će svaka objava o njegovom ponašanju privući.

- Clint Eastwood! Rekli smo ti da ne ostaješ budan cijele noći gledajući televiziju. Sada ćeš prespavati cijeli dan i nećeš napisati domaću zadaću - napisali su uz njegovu fotografiju bezbrižno kako spava na kauču, što vrlo često radi. Pritom je stavio prednje šape ispod glave i usnuo snom pravednika.

Fotografija je oduševila pratitelje rada skloništa, kojih ima iz svih dijelova svijeta. Sklonište na Facebooku, naime prati nešto više od 900 tisuća ljudi.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:41