PLAVI KRIŽ

Koja promjena: Pogledajte kako je ova kujica izgledala kad je pronađena, a kako živi danas!

Bježala je i grizla, pa su se u utočištu bojali kako je nitko nikada neće udomiti

Nekada i danas

 Utočište Plavi križ

Iz domaćeg utočišta Plavi križ objavili su snimku nevjerojatne promjene kojoj su svjedočili. Riječ je o kujici koja im je pokazala što strpljenje i ljubav mogu učiniti za psa, čak i u situaciji kada se čini da mu je psiha nepopravljivo oštećena.

- Ova kujica je pri prvom susretu doslovno ugrizla Jelenu, pa pobjegla, pa skoro opet ugrizla i mislile smo da se neće moći udomiti. Zahvaljujući svojoj predivnoj novoj obitelji, sad je potpuno drugi pas - napisali su uz snimku.

Zaista - na početku je vidimo u kutu, kako se protivi ideji da joj stave povodac. S obzirom na takvu reakciju, jasno je kako su iza nje jako ružni dani. Zbog toga su voditeljice utočišta bile svjesne činjenice da je ona teško udomljiv pas - ako se stvari ne promijene, a u tom trenutku se činilo kako za to ne postoji velika mogućnost, nitko je uopće neće poželjeti.

Na svu sreću, šteta nije trajna i malena se ubrzo opustila, počela vjerovati ljudima i pokazala da ima divan karakter. Uskoro je i pronašla dom, u kojem uživa i ponaša se kao da u životu nije imala niti jedan jedini ružan dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:00