UVIJEK DOMIŠLJATA

Kraljica ponovno u akciji: U prodaju pušta novu kolonjsku vodu. Ne, nije za ljude

Cijena će joj biti oko 90 kuna, a miriše po citrusu i bergamotu. Uz to, uniseks je
 Steve Parsons/AFP

Britanska Kraljica Elizabeta II poznata je kao velika ljubiteljica pasa, no i kao ekonomski veoma vješta žena. Njen novi poslovni potez nikog nije pretjerano iznenadio: objavljeno je, naime, kako će se u prodaji uskoro naći kolonjska voda za pse. Ime će joj biti The Happy Hounds Dog Cologne, a moći će se kupiti u suvenirnici Sandringham Estate u Norfolku.

Cijena će mu biti oko 90 kuna, a mirisat će po citrusu i bergamotu. Javnosti je poznato i da je riječ o uniseks mirisu, tako da će ga moći kupovati vlasnici svih pasa.

Nije to prva stvar za pse koja se može kupiti u toj suvenirnici. Već je u ponudi Sandringham Happy Hound Gift Box. Uz taj artikl stoji kako je on idealan poklon za ljubitelje pasa i njihove krznate prijatelje. Radi se o setu u kojem je šampon za pse, kosti divljači i igračka. Cijena mu je 400 kuna.

Ovaj poslovni potez nikog nije iznenadio jer je poznato da je kraljica obožavateljica pasa, posebno velških korgija. Tijekom 70 godina vladavine imala ih je cijeli niz - toliko da im se ne zna točan broj. Procjenjuje se kako je uz nju bilo između 30 i čak stotinu pasa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:27