KOJA SREĆA

Krave su veliki psi: Pogledajte kako ova oduševljeno juri za svojom loptom, koju obožava

Snimka je pogledana 150 tisuća puta i mnogi komentatori su izrazili oduševljenje igrom
 Facebook

Navikli smo na to da psi trče za lopticama, te da su njima oduševljeni i sretni. No, psi nisu jedine životinje koje obožavaju loptice. Krave su, zapravo, veliki psi, kažu svi koji s njima dolaze u redoviti kontakt. Dokazuje to ova snimka na kojoj vidimo kravu kako juri za velikom loptom. Pri tom je sretna baš kao i pas kojem vlasnik dobaci lopticu i koji ga želi usrećiti. Razlika između nje i psa je, svakako, u veličini tijela, veličini lopte ali i drugačijem zvuku. No, jednako su oduševljeni igračkom.

Krava juri livadom veoma sretna i bezbrižna, a očito je kako na umu ima samo svoju voljenu loptu i baš ništa drugo. Žena koja joj dobacuje loptu veoma je zabavljena reakcijom ljubimice, a očigledno je kako im to nije prvi put da se igraju zajedno na takav način.

Mnogi su komentirali da im se video, pogledan 150 tisuća puta, jako svidio. Drugi su rekli kako su nakon gledanja snimke odlučili da nikada više neće jesti govedinu, jer im je baš ova krava promijenila način na koji gledaju i druge pripadnike njene vrste.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:26