VIDEO

Kujica ‘balerina‘ oduševila korisnike TikToka: ‘Ovo je najbolje Labuđe jezero koje sam vidjela‘

Snimka je pogledana više od 150 tisuća puta, a mnogi su oduševljeno komentirali ‘preobrazbu‘ psa
 Screenshot TikTok

Neki psi su elegantni, vole skakati i podizati se na stražnje noge. Kada vlasnica tih pasa ima kanal na TikToku gdje objavljuje snimke ljubimaca, pa je pratitelji zamole da im doda baletnu suknjicu, rezultat može biti urnebesno smiješan.

Žena koja stoji iza profila ladyandtheblues uslišila je molbu svojih pratitelja i kujici je obukla crnu baletnu suknjicu, a oko glave joj je zavezala nekakvu crnu traku. Čupavica je tako, ako je suditi po boji opreme i glazbi koju je odabrala da svira u pozadini, postala crna labudica. Snimka je zaista prilično zabavna i pokazuje da ovaj pas zaista ima zadivljujuće sposobnosti.

Vlasnica je u komentarima napisala kako će njena ljubimica idući mjesec slaviti svoj četvrti rođendan i da je već odlučila kako će tema te proslave biti - balet. Svi pseći uzvanici dobit će svoju malenu baletnu suknju koju će nositi.

Snimka je pogledana više od 150 tisuća puta, a mnogi su oduševljeno komentirali ‘preobrazbu‘ psa u labuda. Jedna je žena u šali napisala kako je ovo, sasvim sigurno, najbolja izvedba Labuđeg jezera koju je ona ikad vidjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:32