MIDNIGHTS

Ljubiteljica mačaka objavila deseti album, a u spotu se našalila sa svojom ljubavi prema njima

Otišla je i korak dalje te pozvala svoje fanove da se uključe u #TSAntiHeroChallenge

Prizor sa sprovoda

 Vevo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Poznato je kako Taylor Swift obožava mačke te da kućanstvo dijeli s njih tri, koje je nazvala Meredith Grey, Olivia Benson i Benjamin Button. Njihove fotografije objavljuje na društvenim mrežama, a neke su glumile i u njenim spotovima. No, sad je otišla korak dalje. Na njenom novom albumu Midnights, desetom po redu, u spotu za pjesmu Anti-Hero odlučila se još jednom našaliti sa svojom ljubavi prema mačkama.

Naime, u jednom dijelu tog spota vidimo Taylorin sprovod. Uz lijes je fotografija starije Taylor okružene mačkama. Kad se počne čitati oporuka, svi se šokiraju. Djeci je ostavila 13 centi, dok su kao nasljednici u oporuci imenom navedene njene tri mačke. Na pitanje tko će dobiti kuću na plaži, odgovor je: postat će utočište za mačke.

Taylor je otišla i korak dalje. Pozvala je svoje fanove da se uključe u #TSAntiHeroChallenge i objavila svoj video. Zamislila je o kao kratku snimku na kojem svaki od njenih fanova, uključivši i nju samu, pokaže nešto o sebi, na zabavan način. Njen je video vezan za - mačke!

- Misli da je mačka njeno dijete- piše Taylor u svom šaljivom opisu, a dijeli i jednu fotografiju sebe i svoje ljubimice.

U pjesmi Karma također spominje mačke.

- Slatka poput meda, karma je mačka,

prede u mojem krilu jer me voli - pjeva Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:31