NEČOVJEČNO

Lolipop i njen brat je neki nečovjek ostavio u kanalu, poput smeća, očekujući da će se smrznuti

Učinio je to kasno navečer ili rano ujutro, računajući da ih nitko neće pronaći
 Udruga za zaštitu životinja AnimalLika

Teško je povjerovati, gledajući slike, da se radi o istom psu. Zapravo, videći nešto čupavo na prvoj slici, čovjek bi prije pomislio da je to prije kakav odbačeni mokri tepih, nego živo biće. Tako je razmišljao onaj koji je nju i njenog brata poput smeća bacio vani. Učinio je to nakon pomnog razmišljanja: odabrao je kasne večernje ili rane jutarnje sate, kada ga nitko neće vidjeti. Odabrao je i lokaciju: napušteni hotel u Ličkom Osiku, gdje će maleni umrijeti, jer ih vjerojatno nitko neće ni vidjeti.

Na svu sreću, plan mu se izjalovio. Maleni su pronađeni.

- Ona je dobila ime Lolipop. Njezin crno-bijeli bratac je bio s nama tjedan dana i stvarno smo se pomučili da ga održimo na životu, ali uzalud. Sigurna sam da bi izrastao u posebnog psa.Na žalost, oštećenja su bila prevelika i malo tijelo nije imalo snage. Iskreno smo mislili da je sve krenulo na bolje, ali nije.

Lolipop je danas stigla u svoj zauvijek dom. Puno sreće na sve strane. Ona je ono sto su oni očekivali i oni su, čini se, ono što je ona priželjkivala - objavili su iz Udruge AnimaLika, koja je brinula o Lolipop i njenom bratu.

image
Udruga za zaštitu životinja AnimalLika

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:50