VIDEO

Los ušetao u kino i pojeo kokice, šokirana zaposlenica gledala ga u nevjerici

Nije poznato je li se ovakvo što u tom kinu i prije dogodilo, no los ima manire na kojima bi mu mnogi zavidjeli
 Kenai Cinemas/amazing Animals+// The Mega Agency/Profimedia

Mnogi od nas ne mogu odoljeti odlasku u kino i uživanju u kokicama. Bilo da se radi o spoju, druženju s prijateljima ili da idemo sami, mnogi beskrajno uživaju u projekcijama. No, čini se kako to više nije rezervirano samo za ljude.

Snimka nastala na Aljasci pokazuje nam da i losovi cijene filmsku umjetnost. No, možda više ipak cijene samo hranu, jer momak koji je utrčao u jedno kino uopće nije stigao do dvorane. Gurnuo je njušku u posudu s kokicama, pojeo ih i potom otišao u noć.

Nije poznato je li se ovakvo što u tom kinu i prije dogodilo, no los ima manire na kojima bi mu mnogi zavidjeli. Smireno je ušetao u kino, pristojno izašao van. Nije bilo jurnjave, nereda i zapravo, premda je vidio zaposlenicu kina, uopće se nije uzrujao. Istina, kokice je pojeo neuredno, ali za to je kriva njegova anatomija, a ne nedostatak manira.

Zaposlenica je bila šokirana velikom životinjom koja je ušla u kino, pa je na snimci čujemo kako se u nevjerici smije, no opustila se kada je vidjela da životinja nema nikakvu namjeru napraviti štetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:34