VIRALNI VIDEO

Ma što li je ovo?! Društvene mreže gore, ljudi su zbunjeni, domaći stručnjak otkrio nam o kojoj je životinji riječ

Mnogi su komentirali kako je riječ o mješancu gremlina i iznosili svakakve zabavne teorije
 Screenshot X

- Kakva je ovo zmija? - upitao je jedan korisnik mreže X, objavivši snimku zaista čudnog gmaza, a snimku je dosad pregledalo više od 12 milijuna ljudi, a prikupila je gotovo jednak broj komentara. Ne bi taj gmaz sam po sebi bio čudan da mu na vrhu glave nije nešto čudnog izgleda, što korisnici te društvene mreže nikada prije nisu vidjeli.

Mnogi su komentirali kako je riječ o mješancu gremlina i iznosili svakakve zabavne teorije. No, zapravo, ne radi se o nimalo neobičnom stvorenju i situacija nije nimalo zabavna kako na prvu djeluje.

- Riječ je o indijskoj kobri kojoj je netko nešto zalijepio na glavu. Njoj to, jasno, smeta, ali očigledno nije to uspjela sama ukloniti. Bilo bi odlično da to netko napravi, jer je pitanje hoće li otpasti s vremenom, a muči je to - rekao je Damir Skok, ravnatelj ZOO Zagreb.

Riječ je o otrovnici, pa bi zmiju trebalo pažljivo uloviti, a onda joj maknuti to što ima na glavi. Je li riječ o tome da joj je netko to zalijepio zbog zabave ili kako bi snimio ovaj video, nije važno, no takvo je ponašanje prema životinjama, kada ih se muči zbog ljudske zabave, za svaku osudu, dodale ravnatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 00:07