FOTO

Mačak kojeg je oduševio snijeg: Satima je sjedio na prozorskoj dasci i promatrao ga kako pada

Njemu su ove snježne padaline donijele uzbuđenje i definitivno nešto novo u danima koji mu se uglavnom svode na spavanje
 Ivana Nobilo/Cropix

O mačkama znamo dvije stvari: veoma su znatiželjne i (uglavnom) ne vole vodu, bez obzira u kojem se agregatnom stanju nalazi. Uzimajući u obzir to dvoje, jasno je da mačke snijeg zanima, ali samo ako su dovoljno udaljene od njega da im on ni najmanje ne utječe na komfor.

Naša fotoreporterka Ivana Nobilo snimila je svojeg mačka Tikija kako sjedi na prozoru i promatra bijeli pokrivač. Zanimalo ga je što je to točno, pa je satima promatrao pahuljice kako padaju. Kada je snijeg prestao pršiti s neba, Tiki je satima promatrao bijele krovove i prometnice. Njemu su ove snježne padaline donijele uzbuđenje i definitivno nešto novo u danima koji mu se, kao i svim drugim mačkama, uglavnom svode na spavanje.

Nakon što se dovoljno nagledao novosti da mu ona prestane biti nova, Tiki je skočio s prozorske daske i otišao se baviti mačjim poslovima. Kojim točno, vlasnica nam tajanstveno nije željela otkriti, no izbora je nekoliko: hrana, pijesak, spavanje ili igra s igračkama, drugim mačkama ili pak ljudima.

image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. srpanj 2024 20:18