PRAVA ZVIJEZDA

Mačka koja je postala hit na Facebooku: Ona je ilustracija za pojam ‘nepotrebno kompliciranje‘

Promatrala je rešetke ogradice koja je na hodniku i tražila način na koji bi se mogla naći s druge strane te ograde
Image: 122889385, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: -/DesignPics/Profimedia
 -/Designpics/Profimedia

Život s mačkama nikad nije dosadan. Imaju znatiželjan um i uvijek poneko zrnce humora, jer svoje vlasnike često uspiju nasmijati svojim postupcima. Pri tom one imaju stav kao da im to nije ni najmanje važno.

Ova mačka nije uopće reagirala na osobu koja je snimila njen postupak, no naravno da je bila svjesna da je netko uz nju. Promatrala je rešetke ogradice koja je na hodniku i tražila način na koji bi se mogla naći s druge strane te ograde. Prvo joj je palo na pamet da je preskoči. Nakon kraćeg promišljanja te akcije shvatila je da se radi o prevelikom zalogaju, pa je odustala od skoka.

Onda je učinila ono što se čini najjednostavnijim i najlogičnijim rješenjem: jednostavno je prošla kroz rešetke. Smireno, hladno, kao da je odmah došla na tu ideju. Provukla se bez imalo truda i otišla svojim putem.

S obzirom na sve to, nimalo ne čudi da je ova snimka postala ilustracija za one trenutke u životu kad previše razmišljamo o nekim stvarima i kompliciramo ih, a one su zapravo veoma jednostavne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 19:02